logo

360 graden Virtual Reality

Doormiddel van onze 360 graden fotografie kunnen wij een virtual reality gevoel creëren, volledig naar uw wensen. Zo kunnen wij uw project in virtual reality in beeld brengen, het kantoor, woonhuis en nog veel meer. Zowel op de grond als vanuit de lucht. Door deze 360 graden foto’s te combineren met een high-end VR-bril of juist een leuke goedkope Google Cardboard kunnen wij voor ieder budget een prachtige ervaring creëren. Door de combinatie met de Google Cardboard kan dit bijvoorbeeld ook een leuke extra geven voor bezoekers van uw beursstand, als extra nazorg voor een belangrijke klant of een overtuigend beeld van uw producten en kwaliteiten voor potentiële nieuwe klanten.

Onderstaand ziet u een voorbeeld van de 360 graden foto van de voortuin van ons kantooradres. Momenteel werken wij dit uit tot een virtual tour.
Klik op fullscreen voor de totale beleving.

Geen beeld op uw mobile device? Update uw software en download Google Cardboard via Google Play of App Store.

Virtual Tour

Met een virtual tour kan men door meerdere 360 graden virtual reality foto’s heen vliegen. Binnen de 360 graden virtual reality kan vervolgens meer informatie gegeven worden door middel van tekst, film of extra foto’s. Kijkt men bijvoorbeeld naar het gras zoals in de bovenstaande viewer, kan men meer informatie krijgen over het bestrijden van mollen, het correct onderhouden van het gras of bij het kijken naar de bomen wanneer en hoe deze gesnoeid kunnen worden.
Beelden zeggen meer dan woorden, wij zijn momenteel dan ook bezig om de virtual tour verder uit te werken tot zijn volledige capaciteit.

 

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op. Klik hier.